Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 september 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van Ingentoernooi krijgt een vervolg in Genemuiden

Geplaatst op: 27 juni 2018

De 1e editie van het Gildeslager Evert van Ingen tennistoernooi is na 3 speeldagen zaterdag jl. afgesloten bij TC Hasselt. De organisatie van het evenement kan terugzien op een geslaagd toernooi met enthousiaste deelnemers en een bijzonder gezellige sfeer.

Dick Kijk in de Vegte van TC Hasselt: “Van de deelnemers heb ik begrepen dat het systeem wat wij gehanteerd hebben aanspreekt. Zo hebben wij de koppels op  sterkte samengesteld en de speeltijd van de wedstrijden op 1 uur gezet. Hierdoor ontstonden aantrekkelijke partijen zonder wachttijden en dat leverde vervolgens op alle 3 toernooidagen veel  speelvreugde op.”

Deelnemer Ramon van de Belt van TC Hasselt: “In het toernooi heb ik drie dubbelpartijen gespeeld.  Ondanks dat ik in de laatste heren dubbelpartij samen met Han Leunk het hoge tempo van de tegenstanders Christian Hoekstra Jan Witte niet kon bijbenen en eigenlijk weggespeeld werd heb ik volop genoten van het gezellige toernooi. Een prettige bijkomstigheid was dat ik bij de verloting ook nog eens 2 waardebonnen van slagerij Evert van Ingen in ontvangst mocht nemen.

Na afloop van de wedstrijden werd het toernooi afgesloten met een barbecue en de prijsuitreiking. Tot laat in de avond bleef het gezellig op het fraaie tenniscomplex van TC Hasselt. Het toernooi krijgt volgend jaar een vervolg in Genemuiden. Ook hiervoor heeft de Gildeslager van Ingen zijn medewerking inmiddels toegezegd. Gelet op het enthousiasme van de deelnemers die voor de “mond tot mond” reclame zullen gaan zorgen wordt er dan aanmerkelijk meer deelname verwacht.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500