Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 september 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Grote verhuizing naar Havenplein begint

Geplaatst op: 6 juli 2018

Heutink & Heij en Bonthuis & Timmerman verhuizen maandag en dinsdag naar de overkant van het Havenplein. Ze zijn dan de nieuwe bewoners van het bankgebouw waarin de Rabobank ook huurder blijft. De komende periode verhuizen ook andere ondernemingen naar het bedrijfsverzamelgebouw.

Aan een rondleiding van Gert Heij door het pand komt bijna geen eind. Overal gaan deuren open die binnenkort bevolkt worden door medewerkers van een groot aantal bedrijven. Heutink en Heij zijn zelf gevestigd op de benedenverdieping, terwijl Brouwers Accountants, Winter Financiering, Dick Smit Supply Chain Services, Infratrading en VI Bouwmanagement elders een plek in het pand krijgen. “Beneden komen klanten binnen aan de gezamenlijke balie”, vertelt Gert Heij.

Samen met compagnon Cor Heutink en medewerkers verhuisde hij vijf jaar geleden naar de Westerkaai, in het voormalige Hotel Zwartewater. “Daar zijn we ondertussen ook alweer uit ons jasje gegroeid, waardoor we anderhalf jaar geleden het pand van de Rabobank kochten. De afgelopen maanden zijn we druk geweest met verbouwen, maar het resultaat is prachtig”, zegt Heij, terwijl medewerkers van VWC met het kantoormeubilair bezig zijn. Binnen het moderne interieur zijn nog steeds de contouren van de oude Rabobank zichtbaar. Een van de ruimtes wordt ‘beveiligd’ door de oude kluisdeuren.

Giel Timmerman herkent de oude bank zeker nog in het gebouw, vertelt hij op de eerste verdieping. “Na 47 jaar terug op mijn oude plek”, glimlacht hij, want Timmerman begon in 1971 bij de Rabobank in Genemuiden. Die zat toen nog even aan de overkant van de straat, maar enkele maanden nadat Timmerman in dienst kwam werd de nieuwe Rabobank geopend. Dat markante gebouw heeft nu weer een mooie invulling gekregen.

Heutink en Heij verhuist maandag en dinsdag, maar is telefonisch goed bereikbaar en de dienstverlening wordt zoveel mogelijk doorgezet.

https://www.heutinkenheij.nl/verhuisbericht/

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500