Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 september 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Toeristisch Informatiepunt hoopt op steun Rabobank-leden

Geplaatst op: 29 oktober 2018

Het Toeristisch Informatiepunt Genemuiden doet ook mee met de Rabobank Coöperatieweken. Leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen op één van de ingediende initiatieven. Zij ontvangen per post en mail een unieke code waarmee ze hun stem kunnen uitbrengen. Je krijgt zelfs vijf stemmen waarvan maximaal twee stemmen op hetzelfde initiatief mogen uitbrengen. Stemmen kan tussen woensdag 1 november tot en met woensdag 15 november 2018.

In hartje centrum van Genemuiden staat het statige gebouw ’t Olde Staduus. Inmiddels een multifunctioneel gebouw met maatschappelijke doelstellingen.  Hierin is ook het Toeristisch Informatiepunt Genemuiden gevestigd. Dichtbij de haven en vooral dichtbij de bezoekers aan en vanuit Genemuiden. De entree is laagdrempelig en de sfeer is gastvrij en gemoedelijk.

De tekst Welkom boven de ingang is letterlijk de uitnodiging van het Toeristisch Informatiepunt Genemuiden om u over alle bijzondere plekken, musea en de rijke historie te informeren. Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u alvast de informatie opsnuiven of gezellig in het Winkeltje de (h)eerlijke streek- en Genemuider producten van de plaatselijke musea bewonderen en kopen.  Naast de uitgifte van informatie en verkoop van streekproducten is het TIP-team door de huisvesting in ’t Olde Staduus ook nauw betrokken bij het organiseren van evenementen,  in samenwerking met de diverse (culturele) stichtingen die Genemuiden rijk is.

Het TIP-team bestaat uit vrijwilligers die uw steun hard nodig hebben om Genemuiden nog beter op de kaart te zetten met:
-Een wand verfraaien met foto’s van vroeger, zodat de rijke historie van Genemuiden nog makkelijker kan worden uitgelegd.
– het organiseren van een meerdaagse inhoudelijke workshop voor de medewerkers: “hoe verstrek je informatie over de geschiedenis van Genemuiden, hoe krijg je het geven van een “stadswandeling” onder de knie”.
– Aanschaffen van jacks en t-shirts met het logo van TIP Genemuiden, zodat medewerkers van TIP bij activiteiten, herkenbaar zijn.

Steun deze actie en stem als Geallemuniger op de actie van TIP Genemuiden. TIP is niet alleen voor het informeren van toeristen. Ook de Gaellemunigers weten de weg te vinden voor het afhalen van wandel- en fietstochten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500