Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 september 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Een sportzaak moet open zijn in de zomervakantie

Geplaatst op: 30 juli 2019

Het winkelhart van Genemuiden is dinsdagochtend nog opvallend bedrijvig. Fietstoeristen komen vanaf de pont het centrum in en ook in de Langestraat loopt nog behoorlijk wat winkelend publiek. Bijvoorbeeld bij Flier Sport en Fashion.

Daar staat Maarten Roetman deze dinsdag in de winkel. Hij werkt sinds de zomer van 2017 bij Albert Flier. “Een zaak als de onze moet gewoon open zijn in de zomervakantie: dit is de periode waarin mensen sportschoenen kopen en waarin verenigingen hun tenues en andere materialen voor het seizoen regelen. Dan moet je bereikbaar én open zijn, vind ik”, vertelt Roetman.

Volgens hem komt het merendeel van de klanten nog vooral uit Genemuiden. Die komen voor de herenkleding van Scotsch & Soda en natuurlijk voor de sportmerken. Daarin heeft Flier Sport en Fashion onlangs wel een keuze gemaakt, vertelt Roetman. “Wij leggen ons meer en meer toe op Puma. Dat is het best verkopende merk en staat voor kwaliteit. Daarom hebben we ons aanbod aan Puma behoorlijk uitgebreid en verbreed.”

Flier Sport en Fashion heeft in deze zomerperiode de openingstijden wel wat aangepast. De winkel is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500