Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 september 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Anders dan normaal wandelt van de bekende paden af

Geplaatst op: 21 augustus 2019

Anders dan normaal gaat een drukke september tegemoet. Zo is er op vrijdag 27 september een bijzondere samenwerking met pianist Jan Vayne en violist Adriaan Stoet. Tijdens Klassiek in de Mix op de Gemeentewerf gaat het koor uit Genemuiden dus van de bekende paden af.

Echt wandelen staat op zaterdag 21 september centraal. Dan organiseert het koor samen met schaatstrainingsclub De Eendracht een wandeltocht.

Deelnemers kunnen kiezen tussen een afstand van 6 kilometer of 12 kilometer en voor beide afstanden is start en finish in de kantine van de ijsbaan, waar na afloop Anders dan normaal de deelnemers zal ontvangen met een gezellig optreden.

De start voor de 12 kilometer is tussen 14.00 uur en 14.30 uur. De start voor de 6 kilometer is tussen 15.00 en 15.30 uur Inschrijfgeld voor kinderen tm 12 jaar euro 2.50 en verder voor iedereen euro 5.00.

Voor Anders dan normaal breken dus drukke en gezellige tijden aan. “Op dinsdag 27 augustus starten wij al weer met de eerste repetitieavond na de vakantie en dit jaar staan er al zeven optredens op het programma

Zingen bij Anders dan normaal is een gezellige bezigheid en omdat wij graag nieuwe leden willen verwelkomen nodigen wij u uit om eens op een dinsdagavond vanaf 19.30 uur een repetitieavond van dit gezellige mannenkoor te bezoeken in d’Overtoom. Het verplicht u tot niets maar u bent meer dan van harte welkom”, aldus het koor.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500