Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 september 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vijf Gebroeders gaat voor Rabo Clubkas

Geplaatst op: 28 september 2019

StichtingVijf Gebroeders doet dit jaar mee aan de Rabo ClubSupport. Een initiatief van de Rabobank om clubs en verenigingen in onze regio financieel te helpen.

“Met de Rabo ClubSupport kunt het mogelijk maken  om een lang gekoesterde wens van de bemanning in vervulling te doen gaan, namelijk de aanschaf van kwalitatief geschikte schipperskleding. Met name wind- en waterdichte jassen zijn noodzakelijk voor de schippers en bemanning, die tijdens vaarten in weer en wind buitendeks hun werkzaamheden dienen te verrichten. Ook willen we uniforme schipperstruien aanschaffen voor een zichtbare presentatie van de bemanning bij evenementen opnautisch en cultuurhistorische gebied.

Iedereen die lid is  van de Rabobank, kan de vereniging helpen met een financiële impuls want uw stem telt! De stemperiode van Rabo ClubSupport loopt van 27 september tot  11 oktober.
Alleen leden van de Rabobank kunnen dus stemmen.

Hoe werkt het ?
Elke Raboklant krijgt  via een mail een stemcode waarmee 5 stemmen zijn te verdelen over de diverse aangemelde deelnemers, waarbij max. 2 stemmen per deelnemer mogen worden toegekend.

Selecteer Rabobank IJsseldelta,  ga naar Rabo ClubSupport,   “optie stemmen” en steun hiermee onze stichting “Vijf  Gebroeders”.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500