Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 september 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

EGSV viert 95-jarig bestaan

Geplaatst op: 21 juni 2024

(Ingezonden) In 2024 bestaat onze mooie vereniging al 95 jaar en dat willen we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. We organiseren daarom een onwijs mooie jubileumshow op zaterdag 29 juni.

Het wordt een avond vol met acts van onze 120 eigen leden, zij zullen hun kunsten vertonen op de brug, balk, acromat en nog veel meer. Maar… Er komen ook twee gast optredens waarvan we al een klein tipje van de sluier willen oplichten. Een van de gastoptredens heeft vorig jaar namelijk de harte van heel Nederland mogen stelen met hun acrobatische kunsten.. Kun jij raden wie het zijn?

Komende maandag gaan de laatste kaarten in de vrije verkoop, dus wil jij bij deze gave show zijn, kom dan maandag tussen 18.00 – 20.00 uur naar de Overtoom en bemachtig je kaartje.

Tijdens de jubileumshow zal er een grote verloting gehouden worden met als hoofdprijs een airtrack ter waarde van € 170,-. Wat de overige prijzen zijn is te zien in bijgaande afbeeldingen. Loten hiervoor zijn nu al te koop via een bericht op ons Instagram account (@egsv95jaar) en op de avond zelf.

Jubileumshow 95 jaar EGSV

Datum: Zaterdag 29 juni

Kosten: € 7,50 incl. consumptie

Locatie: ‘d Overtoom

Tijdstip: 17.00 – 20.30 uur Zaal open vanaf 16.30 uur

Wie weet tot dan!

Voor meer informatie en het laatste nieuws, check onze instagrampagina.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500