Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 september 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

HEMA heropent met gebaksafdeling

Geplaatst op: 6 september 2024

De HEMA ondergaat een metamorfose. Deze week is de winkel nog gesloten vanwege een verbouwing, maar vanaf maandag gaat de zaak weer open. Dan is er onder andere gebak te verkrijgen.

Het is de eerste grootschalige verbouwing sinds eigenaar Pepijn Keijser het Genemuider filiaal in 2015 opende. “We krijgen twee moderne zelfscankassa’s”, legt hij uit. Daarnaast blijft het ook mogelijk om artikelen aan de reguliere kassa af te rekenen.

Ook merkte hij dat steeds meer klanten begonnen te vragen naar gebak.”In onze vestiging in Kampen hadden we al veel klanten uit Genemuiden die daarvoor kwamen. Daarom hebben we besloten om ook hier dagelijks vers gebak te verkopen. Dat komt iedere ochtend vanuit de bakkerij in Zwolle naar Genemuiden. Bestellen kan online of aan de kassa, al hebben we ook gebak op voorraad als er niet besteld is’, aldus de ondernemer.

Deze week wordt er iedere dag hard gewerkt in de winkel. “Het personeel in Genemuiden weet echt van doorpakken, we maken lange dagen om maandag weer open te kunnen. De indeling is op de schop gegaan én het assortiment is wat veranderd. Ook is eerder al het lichtplan in de winkel vernieuwd”, zegt Keijser.

Komende week geldt 4 halen 2 betalen op tompoucen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500