Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verkoopactie Mbuma-zending

Geplaatst op: 21 september 2024

(Ingezonden) Als plaatselijke zendingskrans willen we ook dit jaar een verkoopactie houden ten behoeve van het zendingswerk in Zimbabwe. Er is een groot tekort aan Bijbels, er ligt een aanvraag voor 65.000 bijbels in de Ndebele en Shona taal.

We willen de opbrengst van de verkoopactie besteden voor de aanschaf van nieuwe bijbels in de Ndebele en Shona taal. Door middel van de bestellijst op de achterkant kunt u een groot aantal van de gebruikelijke etenswaren bestellen. De producten zijn van goede kwaliteit, want deze betrekken wij o.a. van bakkerij Slager, bakkerij Groot Koerkamp, Keurslager Van de Weg, de Kamper Kaashandel en Reijnoudt groente en fruit. Ook dit jaar hebben we weer zelfgemaakte slaatjes en eigengebakken oliebollen normaal en met krenten. Wij hopen dat u opnieuw ruimhartig wilt bestellen om het Mbuma zendingswerk te steunen!

U kunt uw bestelling op de achterzijde van dit blad invullen en uiterlijk woensdag 25 september inleveren, zie onder. De bestelling kunt u afhalen DV zaterdag 5 oktober van 10.00 – 12.00 uur in de hal van de Bethelkerk. Om het makkelijk te maken kunt u er ook voor kiezen om de bestelling te laten bezorgen. Voor € 2,50 wordt uw bestelling op deze zaterdagochtend bij u thuisbezorgd. Let op: De aardappelen worden eerder bezorgd! Bij het afhalen is er een kleine verkooptafel met o.a. fotokaarten, snoep en boeken.

U kunt deze bestellijst afgeven of door de brievenbus doen, uiterlijk D.V. woensdag 25 september, samen met een contante betaling. Dit kan bij de volgende adressen: Fam. L. Noordstra, Pr. Margrietstr. 24 / Fam. T. Mulder, Lus 41 / Mevr. T. Mulder-Post, Greente 72 / Fam. Joh. van Olst, Tureluur 33 / Fam. G.E. Schaapman, Hoekkeper 4. U kunt de bestelling ook mailen naar mbumagenemuiden@outlook.com. U krijgt dan een betaalverzoek voor uw bestelling. Om het nog makkelijker te maken kunt u ook een duidelijke foto maken van uw bestelling en deze appen naar 06 – 37 18 10 38 (Martin Heutink). U krijgt dan een betaalverzoek voor uw bestelling.

Mocht u niets willen bestellen, maar toch het doel willen steunen, dan kunt u uw gift overmaken op NL52RABO0321439368 t.n.v. MBuma Zending Genemuiden. Hartelijk dank!

Open hier de bestellijst

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500