Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 september 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kledingverkoop voor MAF

Geplaatst op: 23 september 2024

De familie Paas.

(Ingezonden) Om het belangrijke werk van Genemuider MAF-piloot Arjan Paas door te laten gaan, organiseert de Thuisfrontcommissie van het gezin jaarlijks verschillende acties om de uitzending te bekostigen. Gelukkig zijn er ook veel sponsoren.

Een MAF-piloot ontvangt namelijk geen salaris, maar moet zelf in zijn onderhoud voorzien. De TFC helpt daarbij. Eén van de acties die de TFC jaarlijks, zelfs twee keer per jaar, organiseert is de kledingverkoop. Bij velen van u wellicht bekend.

Het is de dames van het kledingcomité van de “MAF-winkel” opnieuw gelukt om een prachtige collectie kleding samen te stellen. Het betreft kinderkleding, dameskleding en een beetje herenkleding. De collectie bestaat uit veel nieuwe kleding en goede, schone 2e hands kleding. Er is veel merkkleding bij.

Dankzij de vele gevers is er weer heel veel keus. Hierbij willen wij u dan ook hartelijk uitnodigen om onze “winkel” te bezoeken.

De eerste dag dat we open zijn is op DV woensdag 25 september vanaf 9.00 uur en de ‘winkel’ is vervolgens geopend gedurende 4 weken. Voor alle openingstijden zie www.maf.nl/paas

De ‘winkel’  is gehuisvest op Oosterholtseweg 20a in IJsselmuiden.

Tegenover deze locatie is een groot parkeerterrein (bij de Oosterholthoeve). Wij willen u dan ook dringend verzoeken daar gebruik van te maken, zodat er geen hinder ondervonden wordt van langs-de-straat of op-het-erf geparkeerde auto’s. Fietsen graag meenemen tot achter de loods. De prijzen van de artikelen zijn zoals u van ons gewend bent zeer aantrekkelijk laag.

Het is ook de moeite waard om vaker dan 1 keer bij ons te komen winkelen, want regelmatig worden de rekken weer bijgevuld met andere kleding (outlet en 2e hands).

De opbrengst is dus zoals altijd voor het MAF-pilotengezin Arjan en Aartje Paas en hun kinderen die nu werkzaam zijn in Papoea Nieuw Guinea. Zie ook www.MAF.nl/paas

Ook kunt u nog kleding, die u voor dit doel beschikbaar wilt stellen, bij ons brengen. Dat mag tijdens de openingsuren van de “winkel” of het hele jaar door doen. De brengadressen vindt u op www.maf.nl/paas

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500