Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 september 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zo maak je jouw huurwoning in Genemuiden nog comfortabeler

Geplaatst op: 23 september 2024

(Adv.) Wonen in een huurwoning betekent vaak dat je gebonden bent aan de regels van de verhuurder. Je kan dan niet zomaar grote veranderen doorvoeren. Toch zijn er tal van manieren om je huurhuis in Genemuiden een stuk comfortabeler en gezelliger te maken, zonder dat je grote aanpassingen hoeft te doen. Met slimme oplossingen kun je jouw woning nét dat beetje extra comfort geven waar je naar op zoek bent.

Zonwering met zuignappen

Een hele simpele en effectieve manier om de felle zon buiten te houden, is door zonwering met zuignappen te gebruiken. Dit type zonwering is ideaal voor huurders, omdat het geen permanente installatie vereist. Je plaats het eenvoudig op het raam wanneer dat nodig is en haalt het er net zo makkelijk weer af. Zo kun je genieten van een koele woning tijdens de warme zomerdagen. En dat alles zonder gaten te boren! Je kunt dit soort zonwering met zuignappen online bestellen bij de Zonweringfabriek.

Slimme verlichting met app

Een andere leuke tip is om slimme verlichting toe te voegen. Slimme lampen kunnen eenvoudig in bestaande armaturen worden geplaatst, zonder dat er aanpassingen aan de bedrading of montage voor nodig zijn. Met een app op je smartphone kun je vervolgens de lampen bedienen, de lichtsterkte aanpassen en soms zelfs de kleur veranderen. Op deze manier creëer je in een handomdraai de gewenste sfeer in huis. Je wisselt gemakkelijk af tussen zacht sfeerlicht en helder, functioneel licht.

Vloerkleed in de zithoek

Een vloerkleed kan wonderen doen voor het comfort in je woning. Het zorgt niet alleen voor een warme uitstraling, maar het voelt ook heerlijk warm aan de voeten tijdens de wintermaanden. Bovendien werkt een kleed geluiddempend, wat fijn kan zijn als je in een appartement of gehorig huis woont.

Zelfklevende spijkers, haken en strips

Zelfklevende spijkers, haken en strips zijn handige hulpmiddelen om dingen op te hangen zonder spijkers in de muur te slaan. Maak je woning bijvoorbeeld gezelliger met kunst aan de muur, je favoriete familiefoto of gebruik een haakje om theedoeken netjes op te kunnen hangen. Goede zelfklevende systemen blijven stevig hangen, maar zijn nog steeds eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten achter te laten.

Planten voor een gezonde leefomgeving

Planten zijn een goede manier om je woning gezelliger en gezonder te maken. Bepaalde plantensoorten verbeteren de luchtkwaliteit en zorgen bovenal voor een ontspannen sfeer. Kies voor kamerplanten die weinig onderhoud nodig hebben om het jezelf makkelijker te maken. Je kunt ze op iedere gewenste plek in huis neerzetten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500