Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 september 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Welkoop Hasselt is vernieuwd en viert drie dagen lang feest!

Geplaatst op: 25 september 2024

(Adv.) We hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan onze nieuwe winkel en daar zijn we best een beetje trots op! Daarom maken wij er donderdag 26 tot en met zaterdag 28 september een feest van! Alle 3 de dagen geven we 20% korting op het hele assortiment. Ook kun je deze 3 dagen gratis gebruik maken van ons vernieuwde dogwash (speciale wasstraat voor de hond). Verder is er donderdag voor elke klant een lekkere versnapering, kun je vrijdagmiddag met je huisdier op de foto (van 14:00 tot 17:00 uur) en is er zaterdagmiddag een Schminker aanwezig (van 13:30-16:30 uur). Daarnaast is er zaterdag ook de hele dag een vertegenwoordiger van Jean Peau in de winkel om al je vragen over de vacht te beantwoorden. Al met al een mooi programma!

Onze nieuwe winkel is ruimer opgezet en we hebben ons assortiment flink uitgebreid. Op onze seizoenspleinen vind je altijd aantrekkelijke seizoensproducten. Is er iets dat we niet op voorraad hebben? Bij onze servicepunten kun je ons hele assortiment bestellen. De kledingafdeling heeft een prominente plek in de winkel gekregen. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment vrijetijdskleding voor ieder weertype, zodat je goed voorbereid de deur uitgaat. Ook voor werkkleding ben je bij ons aan het juiste adres.

We hebben alles om lekker in de tuin bezig te zijn. Daarnaast kunnen we je deskundig adviseren over het snoeien van struiken en hagen, het aanleggen van een moestuin en natuurlijk het onderhouden van je tuin. Je kunt met het blote oog niet zien of je grond gezond en vruchtbaar is. Met de grondtest weet je precies hoe het is gesteld met de bodem van je tuin.

Natuurlijk hoort je huisdier er ook helemaal bij en daar wil je goed voor zorgen. Welkoop helpt je daarbij. In onze winkel vind je een gediplomeerd dierspecialist. Daar kun je altijd even binnenlopen, bijvoorbeeld voor advies over de juiste voeding of om te vragen wat je allemaal nodig hebt. Handig, bijvoorbeeld als je een puppy of kitten krijgt. Maar jouw dierspecialist doet meer, zoals helpen bij het bestrijden van vlooien en het voorkomen van wormen en teken. Je kunt er ook terecht voor handige services zoals nagels knippen, de gezondheidscheck of de gratis weegservice. Alles voor een gezond dierenleven. Dus kom gewoon langs en breng je dier gerust mee. Voor betaalde services vinden we het fijn als je eerst even een afspraak maakt op welkoop.nl/dierspecialist.

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500