Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 september 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Live-podcasts Kamerbreed online te beluisteren

Geplaatst op: 28 september 2024

Tijdens Genemuiden Kamerbreed waren er twee live-podcasts in de trouwzaal van ’t Olde Staduus. In die podcasts werd uitleg gegeven over ‘De Genemuider Fondsen’ en ‘De Grootburgerij’.

Voor de eerste aflevering over ‘De Genemuider Fondsen’ gaven Joukje van Dalfzen en Robert Pleijsier voor een volle zaal tekst en uitleg. Ook werden er vragen vanuit het publiek behandeld. Zoals het de nieuwsgierige Geallemuniger betaamt, werd gevraagd wat de waarde is van de bezittingen van de fondsen. Het antwoord hierop kunt u uiteraard terug horen in de podcast.

Voor de tweede aflevering waren het Siem vd Berg en Jan Eenkhoorn die in gesprek gingen met host Klaas Jan Barneveld van Podcastmeesters. Hierbij kwam ook de gemeentelijke herindeling van 2001 aan de orde en wat dit heeft betekend voor ‘De Grootburgerij’.

Na afloop waren er veel enthousiaste en positieve reacties vanuit het publiek. “Je hoort de namen van de fondsen wel eens voorbijkomen, maar nu weet je ook eindelijk wat ze precies inhouden”, aldus een toehoorder uit het publiek.

De podcasts zijn te beluisteren via deze pagina en op Spotify.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500