Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verschillende interessante vacatures bij Timzo

Geplaatst op: 20 mei 2021

(Adv.) Het zijn vreemde tijden in de tapijtwereld. Ondanks het feit dat we nog steeds middenin een pandemie zitten, zijn er volop vacatures binnen het plaatselijke bedrijf Timzo. Wim Rietman – verkoper bij de firma – vertelt: ”De wereld staat een beetje op z´n kop. De grondstofprijzen rijzen de pan uit, mede door  krapte over de hele linie. En ja, ook op het vlak van personeel.”

Timzo maakt alweer vier jaar deel uit van de Condor-groep. De integratie is goed verlopen, maar desondanks heeft het bedrijf zijn eigen identiteit ook grotendeels weten te behouden. “We benutten natuurlijk de synergiën die er door de overname zijn ontstaan, maar toch is dat eigenzinnige no-nonsense karakter waar het bedrijf onder leiding van Wim Timmerman om bekend stond gebleven.”

“Dat komt ook omdat we gewoon nog steeds de dingen doen waar we goed in zijn : een kwalitatief prima stuk tapijt leveren tegen een interessante prijs gekoppeld aan een uitstekende service. Timzo maakt zijn eigen garens uit granulaat. Veredelt die door middel van verblazen en/of twijnen ook in eigen huis. Vervolgens volgt de productie in de afdeling tufting om uiteindelijk van een rug te worden voorzien bij de afdeling backing. Volledig verticaal geïntegreerd noemen ze dat.”, vertelt Rietman lachend.

Vrijwel alle afdelingen kunnen nieuw personeel gebruikt goed gebruiken. Zo is er een interessante functie als operator de afdeling extrusie. Maar ook zijn er vacatures bij de afdelingen tuft en backing. Ook een heftruckchauffeur is van harte welkom. Op kantoor is er plaats voor een orderbegeleider. Een mooie functie voor een schoolverlater, maar ook interessant voor degene met wat meer ervaring in de binnendienst.

“Timzo is een bedrijf waar je met een gezonde ambitie vooruit kan komen. Alle afdelingschefs zijn ooit aan de machine begonnen. De afdeling P & O biedt ook allerlei mogelijkheden voor het personeel om zich verder te ontwikkelen. Bovendien liggen er binnen het moederbedrijf altijd kansen voor mensen om zichzelf verder te ontplooien.”, aldus  Rietman.

Geïnteresseerden voor een interessante functie kunnen een mailtje sturen naar peno@timzo.nl

“Maar ze mogen mij ook appen, bellen of mailen hoor”, besluit Rietman. wim.rietman@timzo.nl  of  0653365373.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500