Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 september 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Welkoop Hasselt gaat verbouwen!

Geplaatst op: 21 augustus 2024

(Adv.) Welkoop Hasselt gaat maandag 26 augustus starten met een grote interne verbouwing. Dé winkel voor tuin en dier zal omgebouwd worden naar de zogenaamde ‘Nieuwe Formule Standaard’. Hiermee zet de winkel een volgende stap in het verbeteren van het geven van advies en het bieden van de beste service.

Na 6 jaar te hebben gewerkt met de huidige opzet zal de winkelindeling volledig gaan veranderen. De winkel wordt ruimer opgezet en krijgt een frissere en meer eigentijdse uitstraling, waarin de kennis, expertise en services van Welkoop nog beter tot hun recht zullen komen.
Welkoop is er voor iedereen die er blij van wordt om lekker buiten bezig te zijn en te zorgen voor alles wat groeit en bloeit. Bij Welkoop vind je een zeer uitgebreid aanbod én gedegen advies van iemand die er echt verstand van heeft. In de vernieuwde winkel zal onder andere een groter assortiment dierbenodigdheden en werk- en vrijetijdskleding verkrijgbaar zijn. Ook bieden we extra services zoals een dierenpunt. Hier kunnen wij bij je huisdier nagels knippen, een vakantiecheck doen, gewichtsconsult en nog veel meer! Daarnaast krijgt onze DogWash een vaste plek in de winkel, zodat deze toegankelijker wordt.

De verbouwing duurt in totaal 5 weken. Tijdens de verbouwingswerkzaamheden zijn wij gewoon geopend. Alleen maandag 23 t/m woensdag 25 september is de winkel gesloten om de laatste grote dingen te doen. Op donderdag 26 september gaat onze geheel vernieuwde winkel open. “En dat willen we uitgebreid vieren. Hoe we dat doen? Daarover houden we je op de hoogte.”

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500