Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 september 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Henk van den Berg 50 jaar bij Palet

Geplaatst op: 17 september 2024

(Ingezonden) Vandaag precies 50 jaar geleden klopte hij op de deur van de werkplaats van (toen nog) Schildersbedrijf Palet aan de Drecht in Genemuiden. Hij moest eigenlijk naar school, maar zei steevast “Nee hoor, ik ben vrij”. Hij ging liever afplakken, schuren en plamuren met o.a. Willem Kloosterman in plaats van naar school te gaan. En de rest is geschiedenis.

Voor 125 gulden kocht hij een oude Opel Cadet en collega Thijs v.d. Belt verzorgde de autorijlessen in de Flevopolder. Met een ruime voorraad verf en kwasten en een trekladder in de kofferbak bracht de Cadet ze naar diverse klussen door het hele land. Ze noemden hem ook wel ‘Bram Ukkel’ en samen met Albert Schuurman (ook 50 jaar in dienst) vormde hij het duo “twee zoerties in een puntbuule”. Ze waren namelijk onafscheidelijk.

We hebben het hier natuurlijk over collega, Henk van den Berg die vandaag zijn 50-jarig werkjubileum viert!

Henk, wat een ongelofelijke mijlpaal en prestatie. Gedurende vijf decennia heb jij je onafgebroken ingezet voor ons bedrijf en je toewijding, vakmanschap en doorzettingsvermogen zijn een inspiratie voor ons allemaal. Jouw inzet en betrokkenheid hebben niet alleen bijgedragen aan het succes van het bedrijf, maar ook aan het werkplezier van velen om je heen. Het is bijzonder om te zien hoe je altijd met enthousiasme en passie je werk doet en overbrengt op de volgende generaties.

We wensen je nog vele gelukkige en gezonde jaren, zowel binnen als buiten het werk.

Je collega’s

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500