Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hart voor Hem wil blijven inspireren

Geplaatst op: 21 september 2024

(Ingezonden) ‘Hart voor Hem’ is een christelijke mannenbeweging die inspirerende activiteiten in een ongedwongen setting organiseert om mannen handvatten en inspiratie te geven om dichter bij het hart van de Vader te komen.

Op 20 september was er weer een avond georganiseerd waarbij we met een mooi aantal mannen bij elkaar zijn gekomen. Jaap Boersema nam ons mee in het ‘echte leven’ met al zijn mooie en minder mooie kanten, met daarbij de vraag ‘waar verlang jij naar?’. Na afloop werd er nog samen, onder het genot van een lekker biertje en een broodje, over doorgepraat.

De zang werd begeleid door Julian ter Horst en ook Gerben Busweiler had als gastheer van de locatie (Beens-groep) de zaken top voorbereid. Al met al kunnen we terugkijken op een mooie avond, waarbij er een gift is overgemaakt naar de ‘one way society’. Deze organisatie heeft als missie “Een nieuwe economie en samenleving, geleid door bijbelse principes, transparantie, gelijkwaardigheid, rentmeesterschap en samenwerking.”

We willen iedereen bedanken voor zijn aanwezigheid. Mocht dit naar meer smaken (of kon je deze keer niet aanwezig zijn), dan ben je van harte uitgenodigd voor onze volgende meetings op:

– 8 november 2024 – Wim Grandia

– 14 februari 2025 – Arie de Rover

– 4 april 2025 – Jurrien ten Brinke

– 19 september 2025 – NTB

– 7 november 2025 – Dirk De Bree

Zet de data alvast in jouw agenda en nadere informatie volgt.

Team Hart voor Hem

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500