Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters vieren 50-jarig jubileum met open dag

Geplaatst op: 27 september 2024

(Ingezonden) De Zwartewaterruiters uit Genemuiden vieren zaterdag (morgen) hun 50-jarig bestaan met een ZWR Open Dag en een feestavond met livemuziek. Deze dag is publiek van harte welkom vanaf 11.00 uur in het Hippisch Centrum aan de Kamperdijk voor geweldige demonstraties in dressuur en springen, met medewerking van Nederlands kampioene Evi Flier en haar stoere pony in de dressuur en Para-amazone Lotte Krijnsen.

Publiek kan komen genieten van een presentatie en mooie kür op muziek rond 12.30 uur van Para-amazone Lotte Krijnsen met haar paard Rosenstolz. Lotte Krijnsen begon haar internationale sport carrière met dit paard destijds ook in Genemuiden en na deze kür mag het paard met welverdiend pensioen.

Voor kinderen zijn er diverse activiteiten en is er om 11.30 en 15.15 uur een mogelijkheid om een ponyritje te maken of de Bixie jeugdleden en hun stoere pony aan te moedigen. Vanaf de Meente en het Havenplein in het centrum van Genemuiden, kunt u met de paardentram gratis uniek vervoerd worden naar de manege. De toegang is gratis van 11.00 uur tot ca. 16.00 uur. Tevens is er een mogelijkheid om een kopje koffie, broodje of snack te kopen in de foyer of bij een van de foodtrucks. Publiek is van harte welkom en de toegang is gratis voor jong en oud!

‘S Avonds wordt de derde rijhal volledig omgetoverd tot een feestzaal en zal de live-band Juffr. Jannie uit Zwolle samen met de Tim van Olst’ Soundmixshow zorgen voor muziek entertainment. Voor deze unieke feestavond of pre-biestemaerkt party kan voor € 12,50 p.p. Een toegangskaartje aan de deur worden verkocht voor bezoekers vanaf 14 jaar en ouder. 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500