Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 oktober 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zingend naar Zondag in Staphorst

Geplaatst op: 30 september 2024

Op zaterdag 12 oktober 2024 begint de Stichting Zangavond naar de Zondag Staphorst aan het winterseizoen. Dit seizoen brengt een reeks avonden met verschillende koren. De openingsavond wordt verzorgd door het Gemengd Koor Immanuël uit Urk.

Urk staat bekend om zijn zangtraditie. Het Gemengd Koor Immanuël maakt deel uit van deze traditie. Het koor brengt Nederlandstalige geestelijke muziek, met soms een lied in het Duits of Engels. Het repertoire omvat psalmbewerkingen, opwekkingsliederen, klassieke werken en gospel.

Het koor bestaat meer dan veertig jaar. In die tijd heeft Immanuël een naam opgebouwd met optredens in Nederland en andere landen. Het koor was te horen op radio en televisie en bracht verschillende cd’s uit. Het koor staat onder leiding van Harm Hoeve, een dirigent die eerder kooravonden in Staphorst leidde.

Arjan Kroes begeleidt op het orgel. Hij is een bekende naam tijdens de zangavonden van de stichting. De stichting kijkt uit naar de eerste avond van het seizoen 2024/2025 en nodigt iedereen uit voor deze koor- en samenzangavond.

De koor- en samenzangavond vindt plaats op zaterdag 12 oktober 2024 in Kerkgebouw De Bron, Churchilllaan 2, Staphorst, en begint om 19.00 uur (kerk open vanaf 18.30 uur) met een entreeprijs van € 5,00 per persoon (kinderen tot 12 jaar gratis).

Meer informatie is te vinden op www.zangavondstaphorst.nl of facebook.com/zangavondstaphorst.

Iedereen is welkom om het zangseizoen samen te beginnen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500