Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 september 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Allstar Team veegt het negende van het veld

Geplaatst op: 19 mei 2018

Tekst Erik Driessen Foto's Joke Veldman

Ook deze editie bleek het Allstar Team weer veel te sterk voor het negende van Sportclub Genemuiden. Alleen in de beginfase was de wedstrijd spannend, maar al snel was het voor de liefhebbers genieten van het totaalvoetbal van de allstars.

Die kwamen al snel op een 1-0 voorsprong, waarna het negende even iets tegenspartelde en brutaal de 1-1 maakte. Daarna was het klassenverschil veel te groot. Geen wonder ook omdat het Allstar Team spelers met ervaring bij onder meer Espanol en Ajax in de gelederen had. Daardoor was het regelmatig genieten van technische en tactische hoogstandjes.

De opbrengst van het duel is voor het 2e/3e Wereldproject Hope4Kids. RTV-Oost boegbeeld Bert van Losser presenteerde de wedstrijd en ex-topscheidsrechter Braamhaar leidde het duel in goede banen. Dat was nog moeilijk genoeg, omdat met name het negende er fysiek stevig in ging. Dat leidde uiteindelijk ook tot een rode kaart, nadat sterspeler Klaas hardhandig kennismaakte met het gras. Ook uit de videobeelden bleek dat van een schwalbe geen sprake was.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500